VideoAsk: Spreek je websitebezoekers persoonlijk aan met video

Vandaag duiken we in de wereld van VideoAsk, een fascinerende tool die je website kan transformeren in een interactieve en persoonlijke ervaring voor jouw klanten. En ja, je raadt het al, bij Incrediweb zijn we fan! We gebruiken het zelfs op onze eigen homepage en in de widget die je vast en zeker onderaan je scherm hebt gezien.

Wat is VideoAsk?

VideoAsk is een revolutionaire manier om via video interactie met je websitebezoekers aan te gaan. Denk aan een interactief videogesprek waarbij jij, via vooraf opgenomen video’s, vragen stelt en je bezoekers kunnen antwoorden met video, audio of tekst. Het is een unieke manier om een menselijke touch aan jouw digitale aanwezigheid toe te voegen.

Het Gratis Abonnement van VideoAsk – Wat Zit Erin?

Het gratis abonnement van VideoAsk biedt je de basisfunctionaliteiten om te starten:

  1. 20 Minuten aan Video Antwoorden per Maand: Een prima start om de interactie aan te gaan met je klanten. Je kan tot 20 minuten aan video opnemen per maand om toe te voegen aan jouw VideoAsk widgets. Dat is ruim voldoende voor eender welke website.
  2. Drie Stappen per VideoAsk: Je kunt tot drie verschillende stappen toevoegen aan jouw VideoAsk widget, daarin krijg je een potentiële klant al een heel eind ver.
  3. Afspraken plannen en contactformulieren: Vanuit de VideoAsk widget kunnen jouw klanten een contactformulier invullen, of zelfs rechtstreeks een afspraak met je inplannen in jouw agenda. Dat kan via een integratie met Calendly bijvoorbeeld, wat op zijn beurt ook een gratis abonnement heeft!
  4. Personalisatie: Voeg je logo toe en pas de kleuren aan om je merkidentiteit te weerspiegelen.

Waarom VideoAsk Gebruiken op Jouw Website?

  1. Persoonlijke Connectie: Video stelt je in staat een persoonlijke connectie met je bezoekers te maken, iets wat tekst alleen niet kan.
  2. Eenvoud in Gebruik: Video toevoegen aan je website klinkt misschien ingewikkeld, maar met VideoAsk is het verrassend eenvoudig.
  3. Directe Feedback: Ontvang directe feedback van klanten, wat waardevol is voor het verbeteren van je diensten.
  4. Verhoogde Betrokkenheid: Video’s zijn boeiend en kunnen de aandacht van bezoekers langer vasthouden dan alleen tekst.

VideoAsk bij Incrediweb

Bij Incrediweb hebben we deze tool geïntegreerd in onze eigen website. Met de embedded widget in de hoek van onze site, bieden we bezoekers directe, persoonlijke ondersteuning en beantwoorden we enkele veelgestelde vragen.

Wanneer bezoekers onze website openen, worden ze begroet door een vriendelijke video die hen helpt navigeren naar de informatie die ze zoeken.

Ook maakt elke websitebezoeker vanaf het eerste moment persoonlijk kennis met onze oprichter Bjorn. We staan graag dicht bij onze klanten, een perfecte binnenkomer dus!

Hoe Kan VideoAsk Jouw Onderneming Helpen?

Stel je voor: een klant bezoekt jouw site en wordt meteen aangesproken via een VideoAsk.

Deze interactieve ervaring maakt jouw site niet alleen memorabel, maar helpt ook bij het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.

Aan de slag met persoonlijke video’s op je website!

Ben je klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen met VideoAsk? Begin vandaag nog met het gratis abonnement en ervaar zelf de kracht van persoonlijke video-interactie.

En als je hulp nodig hebt of meer wilt weten over het integreren van VideoAsk in jouw website, staan wij bij Incrediweb voor je klaar!