Meer afspraken en reservaties op je website met deze gratis app

Ben je ooit verstrikt geraakt in het eindeloos heen en weer e-mailen om een geschikte afspraaktijd te vinden? Wel, ik heb goed nieuws voor je! In deze blog ontdek je hoe Calendly, een fantastische gratis tool, jou kan helpen dit probleem op te lossen.

Wat is Calendly?

Calendly is een online afsprakensysteem dat het proces van afspraken maken vereenvoudigt. Het biedt een helder overzicht van jouw beschikbaarheid en laat klanten zelf een afspraak inboeken op een moment dat voor beide partijen past. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een professionele uitstraling naar jouw klanten toe.

De Gratis Versie van Calendly – Wat Krijg Je?

De gratis versie van Calendly is perfect voor startende ondernemers of kleine bedrijven. Hier zijn enkele kenmerken:

 1. Eenvoudige Integratie: Je kunt Calendly linken aan je digitale kalender (zoals Google Agenda, Outlook, etc.), zodat je nooit overboekt raakt, of een dubbele boeking voorhebt.
 2. Persoonlijke Beschikbaarheid: Stel jouw beschikbaarheid in zoals jij dat wilt. Jij bepaalt wanneer je open staat voor afspraken.
 3. Automatische Bevestigingen en Herinneringen: Zodra iemand een afspraak maakt, krijgen zowel jij als de klant automatisch een bevestiging. Ook worden herinneringen verstuurd, wat no-shows vermindert.
 4. Gebruiksvriendelijk Interface: De interface van Calendly is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor de meest technisch uitgedaagde ondernemers.
 5. Persoonlijke Aanpassingen: Voeg een persoonlijk tintje toe aan je boekingspagina met jouw logo en bedrijfskleuren.

Hoe Stel Je Calendly In?

Het opzetten van Calendly is een fluitje van een cent:

 1. Maak een account aan op https://calendly.com/
 2. Link jouw digitale kalender, dat kan Google Calendar of je Outlook kalender zijn.
 3. Stel je beschikbaarheid in via enkele simpele stappen zoals: op welke dagen klanten afspraken mogen boeken, hoe lang die afspraken zijn, en hoeveel tijd er tussen afspraken vrij gehouden moet worden.
 4. Deel je persoonlijke Calendly-link via e-mail, op je website, of via social media.

Voordelen van Calendly voor Startende Ondernemers

Als starter is het belangrijk om efficiënt te werk te gaan. Calendly helpt je daarbij door:

 • Tijd te Besparen: Geen eindeloos gemail meer.
 • Professionaliteit uit te Stralen: Bied klanten een gemakkelijke manier om met jou in contact te komen.
 • Focus op Groei: Minder tijd kwijt aan administratie betekent meer tijd voor jouw bedrijf.

Calendly’s gratis versie is een fantastische tool voor elke startende ondernemer. Het brengt efficiëntie, professionaliteit en gebruiksgemak samen in één pakket. Probeer het zelf uit en zie hoe het jouw bedrijfsvoering kan transformeren!

Benieuwd naar meer tips en tricks om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Blijf ons volgen voor meer nuttige content!