Je website aanpassen

blank

Van een vervelende taak naar een gebruiksvriendelijk proces

In het verleden was het aanpassen van een website vaak een lang en ingewikkeld proces. Als je geen kennis van code had, moest je altijd op een ontwikkelaar vertrouwen om de kleinste wijzigingen door te voeren. Gelukkig is dat verleden tijd dankzij de gebruiksvriendelijke websites vanIncrediweb, die je zelf kunt aanpassen met onze Visual Builder. Als je dat wilt, staat ons team natuurlijk altijd klaar om de inhoud van je website voor je aan te passen.

De overgang naar de Visual Builder vanIncrediweb

Deze klassieke werkmethode was verre van ideaal. Telkens als je iets op je website wilde veranderen, moest je contact opnemen met je ontwikkelaar en wachten tot hij de wijziging doorvoerde. Dus een kleine tekstuele wijziging, zoals het veranderen van de openingstijden voor een feestdag, kan problemen opleveren. Het kan eenvoudiger, toch? Dankzij de Visual Builder vanIncrediweb is het nu veel eenvoudiger om je website zelf aan te passen, zonder dat je kennis van code nodig hebt. Maar hoe werkt Incrediweb precies en wat maakt het zo speciaal?

blank

De gebruiksvriendelijke visuele ontwerper vanIncrediweb

Incrediweb is een Belgisch webontwikkelingsbureau dat een Visual Builder gebruikt om je website aan te passen. Dit geeft u totale controle over uw website en u kunt altijd rekenen op persoonlijke hulp van het Incrediweb team wanneer u die nodig heeft. Visual Builder is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. Je kunt blokken slepen en neerzetten, nieuwe modules toevoegen en de inhoud van je website wijzigen met slechts een paar klikken. Om u een idee te geven van hoe eenvoudig het is, hebben we een korte video samengesteld waarin we laten zien hoe u de elementen waaruit uw website bestaat kunt verplaatsen, nieuwe modules kunt toevoegen en nog veel meer.

Het belang van een goede websitetool

In de digitale wereld van vandaag is online aanwezigheid cruciaal voor elk bedrijf, groot of klein. Het kiezen van de juiste tool is een belangrijke beslissing die van invloed kan zijn op de ondersteuning van je website.
Het verschil tussen een Incrediweb en een Wix-site zit hem bijvoorbeeld vooral in de ondersteuning die je krijgt. Met een tool zoals Wix moet je je hele website zelf maken. Bij Incrediweb doen wij dit werk voor u, zodat u niet vanaf nul hoeft te beginnen. Ten tweede behoudt u de volledige controle over uw website en kunt u altijd rekenen op de ondersteuning van ons ontwikkelingsteam. Dit is ook een groot verschil met Wix. U bent niet de enige die uw website beheert.

blank
blank

Lokale expertise en eenvoudige websiteaanpassing met Incrediweb

Bovendien is Incrediweb een Belgisch bedrijf, dus u kunt rekenen op de ondersteuning van een team dat uw taal spreekt en uw lokale markt begrijpt. Je website aanpassen is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de Visual Builder vanIncrediweb. Je hebt geen kennis van code nodig en kunt rekenen op de persoonlijke ondersteuning van een professioneel Belgisch team. Waar wacht je nog op? Neem de controle over uw website en pas hem eenvoudiger dan ooit aan met Incrediweb.