Wat is een website as a service?

Websites as a service, zoals Incrediweb aanbiedt, zijn een goede optie voor bedrijven en particulieren die een website nodig hebben zonder de hoge opstartkosten en tijd die vaak geassocieerd worden met het laten bouwen van een website op maat.

Een website zonder hoge opstartkosten

Een professionele website zonder hoge opstartkosten zoals de kosten voor een ontwikkelaar of een webdesigner? Ja, het bestaat!  Door voor een website as a service te kiezen begin je direct met het (laten) maken van jouw website zonder dat je je zorgen hoeft te maken over hoge opstartkosten of lange wachttijden.

Een website voor een vaste prijs per maand

Een website as a service neem je als dienst af. Dat betekent dat je precies weet hoeveel je maandelijks betaalt voor jouw website, zonder verrassingen. Dit maakt het makkelijker om je website te budgetteren, in plaats voor onverwachte kosten te komen staan.

Een makkelijk aanpasbare website

Bij een website as a service, zoals Incrediweb, krijg je toegang tot een breed scala aan functies en tools die je kan gebruiken om je website te personaliseren en aan te passen. Zonder dat je daarvoor moet kunnen programmeren.

Denk bijvoorbeeld aan een gebruiksvriendelijke website builder, templates voor nieuwe pagina’s en contactformulieren.

Professionele ondersteuning

Met een website as a service geniet je per definitie van een goede professionele ondersteuning. Je kan altijd beroep doen op de websitebeheerder voor aanpassingen, moest je dit zelf niet lukken of je de tijd er niet voor hebt. Daarnaast ben je verzekerd dat je website altijd up-to-date en veilig is. Over hackers hoef je dus niet meer wakker te liggen.

In samenvatting, een website as a service, zoals Incrediweb, biedt een kosteneffectieve en tijdbesparende oplossing voor bedrijven en individuen die een website willen hebben zonder de hoge kosten en tijd die vaak geassocieerd worden met het laten bouwen van een website op maat.