De 36 tools die je als ondernemer moet gebruiken in 2024!

De 36 tools die je als ondernemer moet gebruiken in 2024!

 

Welkom bij de toekomst van ondernemen in 2024! In dit tijdperk van digitale innovatie is het cruciaal om de juiste gereedschappen te hebben om je onderneming te laten schitteren. 

In deze blog ontdek je eenvoudige tools om je bedrijf in 2024 efficiënter te maken. Bespaar tijd, werk sneller, maak minder fouten en verhoog je omzet. Van handige projectmanagementtools tot slimme automatisering, deze tools tillen je onderneming naar een hoger niveau. Let op privacyvoorwaarden en ontdek hoe technologie je bedrijfsprocessen vereenvoudigt. Onze regelmatig geüpdatete lijst helpt je bij het vinden van nieuwe, gratis en betalende tools om je business beter te runnen.

 

Project Management Tools

 

(Vanaf € 9/per maand) Project Management Tools zijn digitale platforms die teams helpen bij het plannen, organiseren en beheren van projecten. Deze tools vereenvoudigen taken, bevorderen samenwerking en verbeteren de algehele efficiëntie, waardoor teams beter in staat zijn om projectdoelen te bereiken.

 

ClickUp (Vanaf € 9/per maand): Een alles-in-één projectmanagement tool die organiseren, samenwerken en projectbeheer super eenvoudig maakt. Of je nu een klein team hebt of een groot project beheert, ClickUp heeft je rug.

Trello (Vanaf € 12.50/per maand): Eenvoudig projectmanagement met visuele boards, lijsten en kaarten. Het is alsof je een digitale versie hebt van je favoriete whiteboard, maar dan beter. 

Asana (Vanaf € 10.99/per maand): Deze krachtige tool is je sidekick voor projectmanagement en samenwerking. Plan, track en voltooi taken zonder gedoe.

    blank

 

 

 

 

 

Tijdregistratie tool

 

(Vanaf € 9/per maand) Een tijdregistratie tool is software waarmee gebruikers de tijd kunnen bijhouden die ze besteden aan verschillende taken, projecten of activiteiten. Het helpt bij het beheren van arbeidstijd, het verbeteren van productiviteit en het faciliteren van nauwkeurige facturering.

Toggl (Vanaf € 9/per maand): Deze eenvoudige tijdregistratie tool maakt het bijhouden van uren een fluitje van een cent. Krijg inzicht in projecttijden zonder dat het voelt als een klus.

Harvest Vanaf (€ 12/per maand): Of je nu freelancet of een team leidt, Harvest is jouw tool voor tijdregistratie en facturering. Analyseer projecten en zorg ervoor dat je tijd waardevol wordt besteed.

Clockify (Vanaf € 9.99/per maand): Voor de ondernemer die graag de controle houdt. Gratis tijdregistratiesoftware met rapporten en urenregistratie, perfect voor teams die hun tijd serieus nemen.

blank

 

 

 

 

 

CRM

(vanaf € 12/per maand) Een CRM tool is een digitaal systeem voor het beheren van klantrelaties. Het is handig omdat het bedrijven helpt bij het organiseren van klantinformatie en het optimaliseren van verkoop- en marketingprocessen.

 

HubSpot biedt grotendeels een gratis versie die prima is voor de meeste kleine bedrijven. De gratis versie is krachtig en ondersteunt klantrelaties, verkoop en marketing zonder kosten. Voor extra functies is er een betalende versie beschikbaar, HubSpot CRM (vanaf € 45/per maand), ideaal voor wie meer geavanceerde tools nodig heeft.

CoManage  (vanaf € 14,5/maand) is een uitstekende tool van een Limburgs IT-bedrijf en verdient zeker aandacht. Wat de prijs betreft, biedt CoManage betaalbare plannen die perfect passen bij de behoeften van ondernemers. Met transparante prijzen en waardevolle functies is het een kosteneffectieve oplossing voor efficiënt bedrijfsbeheer.

Zoho CRM (vanaf € 12/per maand): Jouw alles in één oplossing voor het managen van verkoop, marketing en klantrelaties. Houd het simpel en effectief. 

Salesforce (vanaf € 25/per maand): Een toonaangevend CRM-platform dat schaalbaar is voor bedrijven van elke omvang. Van startups tot giganten, Salesforce heeft je rug.

blank

 

 

 

 

 

Facturatieprogramma

(vanaf €12.50/per maand) Een facturatieprogramma is een tool waarmee bedrijven eenvoudig facturen kunnen maken en beheren voor geleverde goederen of diensten. Het automatiseert het factureringsproces, waardoor het efficiënter en nauwkeuriger wordt.

CoManage (vanaf €12.50/per maand): Ontdek deze betaalbare facturatie- en boekhoudsoftware van een Limburgs (Belgisch) bedrijf. Met een eenvoudige gebruikersinterface is het ideaal voor ondernemers. Gebruik onze affiliate link voor toegang: CoManage

Teamleader (vanaf €34.50/per maand): Vereenvoudig je zakelijke taken met Teamleader, jouw alles-in-één oplossing voor CRM, facturatie en projectmanagement. Bespaar niet alleen geld, maar ook tijd en energie door al je essentiële tools op één handige plek te hebben. Transformeer je werkervaring en ontdek de kracht van efficiëntie met Teamleader.

FreshBooks (vanaf € 15/per maand): Eenvoudig te gebruiken facturatie- en boekhoudsoftware met handige functies. Maak je financiën minder stressvol.

blank

 

 

 

 

SEO

(vanaf € 18.60 per maand)Een SEO tool helpt bedrijven bij het verbeteren van hun online vindbaarheid door middel van zoekmachine optimalisatie. Het biedt analyses en suggesties voor een betere ranking in zoekresultaten.

 

SE Ranking, een krachtige SEO-tool, begint vanaf een betaalbare prijs van € 18.60 per maand. Ontvang uitgebreide zoekwoordanalyse, website-audits en meer om je online zichtbaarheid te versterken. Ontdek de voordelen van SE Ranking voor een prijs die bij je past.

SEMrush (€ 99.95/per maand): SEMrush is dé go-to marketingtool voor digitale marketeers met een sterke focus op SEO. Het biedt uitgebreide functies voor keyword-analyse, concurrentieonderzoek en site-audits, waardoor je je online aanwezigheid kunt optimaliseren

Ahrefs (€ 99/per maand) : Ahrefs is een krachtige SEO-toolkit met indrukwekkende mogelijkheden voor linkbuilding, keyword research en concurrentieanalyse. Het is een onmisbare metgezel voor elke website-eigenaar die serieus is over het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

Moz (€ 99/per maand): Moz biedt een set SEO-software met tools voor zoekwoordanalyse, linkbuilding en site-audits. Het is een alles-in-één oplossing voor het begrijpen en verbeteren van je website prestaties.

blank

 

 

 

 

 

Analytics hulpmiddelen

Analytics hulpmiddelen bieden gedetailleerde inzichten in online prestaties door het analyseren van gegevens zoals websiteverkeer en gebruikersgedrag. Hiermee kunnen bedrijven trends ontdekken en strategische beslissingen nemen voor verbeteringen.

 

Google Analytics (Gratis): De meest gebruikte webanalyse tool voor het bijhouden van websiteverkeer en prestaties. Met gratis en betaalde opties biedt het gedetailleerde inzicht om je online strategie te versterken.

Ontdek Microsoft Clarity, de sleutel tot diepgaand inzicht in de gebruikerservaring op jouw website. Met heldere visuele rapporten en diepgaande analyses geeft Clarity inzicht in het gedrag van je bezoekers. Identificeer knelpunten, optimaliseer de gebruikerservaring en verhoog de conversies. Neem de controle over je website prestaties en maak datagestuurde beslissingen gratis met Microsoft Clarity!

Crazy Egg (€ 24/per maand): Crazy Egg is een heatmap en gebruikers analysetool waarmee je inzicht krijgt in hoe bezoekers je site gebruiken. Het is perfect voor het identificeren van optimalisatiemogelijkheden en het verbeteren van de gebruikerservaring.

 

blank

 

 

Sociale media

 

(vanaf € 15/per maand) Sociale media instrumenten zijn digitale middelen waarmee bedrijven hun aanwezigheid op sociale platforms kunnen beheren. Ze helpen bij het plannen, analyseren en beheren van content, waardoor effectieve social media-strategieën worden ondersteund.

Kontentino (vanaf €44/ per maand) Kontentino is de meest intuïtieve social media-tool die er is, ontworpen met gebruikers en samenwerking in gedachten. Wij begrijpen wat je team, bedrijf en jijzelf zal helpen uitblinken. We verwachten dezelfde prestaties van onze social media plannings- en goedkeuringstool als jij. Dus, klik eenvoudigweg en laat het vliegen.

Buffer (vanaf € 15/per maand): Buffer is een social media management tool waarmee je content kunt plannen en analyseren. Het vereenvoudigt je sociale media strategie door planning en analyses te centraliseren.

Hootsuite (vanaf €99/per maand): Hootsuite is een platform voor het beheren van sociale media, plannen van berichten en het volgen van resultaten. Met een scala aan functies maakt het jouw sociale media-management efficiënter.

Later (vanaf € 16.67/per maand): Later is een tool voor visuele contentplanning op Instagram, Facebook, Twitter en meer. Het helpt bij het organiseren van je visuele content strategie en het consistent posten op verschillende platforms.

blank

 

 

 

 

 

AI hulpmiddelen

 

AI hulpmiddelen zijn digitale assistenten die automatisch taken en handige informatie geven, waardoor bedrijven slimmer kunnen werken.

 

MonkeyLearn (vanaf € 599/per maand): MonkeyLearn is een krachtige tool voor text mining en machine learning, waarmee je waardevolle inzichten uit tekstgegevens kunt halen. Het is ideaal voor bedrijven die tekstuele informatie willen begrijpen en analyseren op grote schaal.

TensorFlow (Gratis en betaalde optie): TensorFlow, ontwikkeld door Google, is een open-source machine learning framework. Het biedt een robuuste basis voor het bouwen van machine learning-modellen en wordt veel gebruikt voor diverse toepassingen, van spraakherkenning tot beeldclassificatie.

blank

 

 

 

 

Video bewerkingstools

 

(vanaf € 20.99/per maand) Video bewerkingstools zijn digitale programma’s waarmee je video’s kunt aanpassen, verbeteren en creatief bewerken. Inclusief knippen, bijsnijden en effecten toevoegen.

 

Adobe Premiere Pro (vanaf € 20.99/per maand): Adobe Premiere Pro is professionele videobewerkingssoftware met uitgebreide functies. Het is een favoriet onder contentmakers en filmmakers voor het creëren van hoogwaardige videocontent.

Final Cut Pro X (Eenmalige betaling van € 299.99): Exclusief voor Apple-gebruikers, staat Final Cut Pro X bekend om zijn krachtige functies voor videobewerking. Het biedt een intuïtieve interface en geavanceerde mogelijkheden voor professionele video-editing.

DaVinci Resolve (Gratis en betaalde opties) : DaVinci Resolve is gratis videobewerkingssoftware met geavanceerde kleurcorrectie en audiobewerking. Het is een uitstekende keuze voor zowel beginners als professionals die hoogwaardige video’s willen produceren.

blank

 

 

 

 

 

Online vergadertools

 

Online vergadertools zijn digitale platforms waarmee teams op afstand kunnen vergaderen via video, chat en bestandsdeling. Het is handig omdat het flexibiliteit biedt, de productiviteit verhoogt en teams in staat stelt efficiënt te werken, ongeacht hun fysieke locatie.

 

Zoom (Gratis en Betaalde Opties): Zoom is een populaire tool voor online vergaderingen, webinars en virtuele samenwerking. Met een gebruikersvriendelijke interface en diverse functies is het ideaal voor bedrijven van elke omvang.

Microsoft Teams (Gratis en Betaalde Opties): Microsoft Teams is een samenwerkingsplatform voor chat, videovergadering en bestandsdeling. Het integreert naadloos met andere Microsoft-producten en biedt een complete oplossing voor teamcommunicatie.

Google Meet: (Gratis en Betaalde Opties): Microsoft Teams is een samenwerkingsplatform voor chat, videovergadering en bestandsdeling. Het integreert naadloos met andere Microsoft-producten en biedt een complete oplossing voor teamcommunicatie.

blank

 

 

 

 

Boekhouding tools

 

(vanaf €25 per maand)Boekhouding tools zijn digitale programma’s die bedrijven helpen bij het organiseren en beheren van financiële gegevens, inclusief inkomsten, uitgaven en facturatie. Ze helpen bij het vereenvoudigen van het factureringsproces, het bijhouden van inkomsten en uitgaven, en bieden nauwkeurige financiële overzichten. 

 

Exact (vanaf €39 per maand): Exact is een cloudgebaseerde boekhoudsoftware die nauwkeurige financiële administratie mogelijk maakt. Het is geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing voor hun boekhoud behoeften.

Sage (vanaf €25 per maand): Sage is boekhoudsoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen met diverse functionaliteiten. Het biedt een uitgebreid boekhoudpakket voor bedrijven die hun financiën efficiënt willen beheren.

QuickBooks (vanaf € 25 per maand): QuickBooks is een online boekhoudsoftware die geschikt is voor zzp’ers en kleine bedrijven. Het vereenvoudigt financiële taken en helpt bij het beheren van inkomsten en uitgaven.

blank

 

 

 

 

 

 

 

Digitale kalender en planningshulpmiddelen

 

(vanaf € 8 per maand) Digitale kalender en planningshulpmiddelen zijn online tools voor het organiseren van afspraken en taken, waardoor je efficiënter je tijd kunt beheren.

 

Calendly (vanaf € 8 per maand): Calendly is een handige tool voor het plannen van afspraken zonder e-mailverkeer. Het stroomlijnt het afsprakenproces en bespaart tijd voor zowel jou als je klanten.

 

blank